Ons team

Als ik het vertrouwen krijg, zet ik me met hart en ziel in voor een succesvol resultaat

Jack Ravestein, directeur & projectmanager

“Als ik het vertrouwen krijg, zet ik me met hart en ziel in voor een succesvol resultaat.”

“Als echte allrounder ben ik het ene moment aan de slag als projectmanager, en het andere moment als directievoerder. Ook qua branches is het werk divers: we zijn actief in de zorgsector, utiliteitsbouw, woningbouw, en voor overheidsinstellingen.

Voordat ik in 2005 Ravestein Bouwmanagement oprichtte heb ik in verschillende functies bij diverse aannemers de sector goed leren kennen. Praktijkervaring, daar gaat het om. Opdrachtgevers kiezen voor mij en mijn bedrijf omdat ik weet waarover ik praat. En omdat ik doe wat ik zeg. Ik pas op uw budget alsof het mijn eigen portemonnee is. En ik ben altijd telefonisch bereikbaar.”

Mijn profiel op LinkedIn

Jack Ravestein

“Als ik het vertrouwen krijg, zet ik me met hart en ziel in voor een succesvol resultaat.”

Ing. Paul Dunnewold, projectmanager

“ Een optimaal gebouw als resultaat van een voorspelbaar bouwproces. Dat is kortgezegd de missie van Ravestein Bouwmanagement BV”

“Wij begeleiden opdrachtgevers bij het realiseren van hun ambities binnen de afgesproken projectkaders. Wij geven vanaf het allereerste ontwerp een betrouwbaar inzicht in de verwachte bouwkosten. En als ervaren projectmanagers weten wij hoe om te gaan met de onvoorspelbaarheid van het bouwproces”

Mijn profiel op LinkedIn

“Een optimaal gebouw als resultaat van een voorspelbaar bouwproces. Dat is kortgezegd de missie van Ravestein Bouwmanagement BV”